Praktijk voor Hypnotherapie & NLP

Gerrit Dam - Hypnotherapeut - Master practitioner NLP

Home arrow Wie ben ik?
Hoofdmenu
Home
Wie ben ik?
Veel gestelde vragen
Reacties van cliŽnten
Contact
Zoeken
Links
Route naar ...
Wie ben Ik?

ImageIn 1998 heb ik mijn opleiding tot eclectisch hypnotherapeut afgerond. Eclectisch betekent hier dat ik meerdere therapeutische werkwijzen kan gebruiken en combineren. In de loop der jaren heb ik mijn opleiding verder aangevuld met Practitioner en Master Practitioner NLP en verdiepende cursussen Ericksoniaanse psycho-/hypnotherapie.

Ik ben als register-therapeut aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en bij het Milton H. Erickson Instituut Nederland. Mede daarom heb ik een (AGB-) zorgverlenersnummer, waardoor (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekering mogelijk is.
Daarnaast ben ik gecertificeerd NBVH-praktijkbegeleider van basistherapeuten en kandidaat-registertherapeuten.

Mijn werkwijze
Iedere cliënt heeft een eigen uniek verhaal; elk probleem heeft een eigen geschiedenis. Daarom ben ik ervan overtuigd dat therapie vraagt om een persoonlijke benadering, waarbij ik als therapeut vooral een gids ben die u helpt om uw eigen kracht en mogelijkheden weer terug te vinden.
Therapie kan een heleboel losmaken, daarom vind ik het belangrijk dat u, indien nodig, op mij kunt terugvallen. Mede daarom ben ik de gehele dag en avond (tot 22.30) telefonisch bereikbaar. Tijdens de uren dat ik met cliënten bezig ben, zal het echter niet mogelijk zijn om u persoonlijk te woord te staan. U kunt dan een boodschap achterlaten op mijn voicemail of uw vragen en opmerkingen doorgeven via email.

Praktijkuren
Behandeling volgens afspraak. U kunt zowel overdag als 's-avonds terecht voor een sessie.

Eclectische methode: de methode om van de verschillende wijzen van behandeling de beste te kiezen zonder zich aan een bepaald stelsel te binden (uit: Zakwoordenboek der geneeskunde).

Milton H. Erickson: Eén van de grondleggers van de hedendaagse, kortdurende psycho-/hypnotherapie. Het belang van Milton Erickson wordt onderstreept door het feit dat diverse NLP-technieken en -modellen  zijn gebaseerd op zijn therapeutische methodes.

 
Routekaart weergeven